Wilt u meer ruimte realiseren in uw magazijn, kantoor of pand? Kies er dan voor om entresol te laten maken. Entresolvloeren.nl is specialist hierin en voorziet u graag van advies. Wij produceren niet alleen entresolvloeren, maar ontwerpen en plaatsen deze ook. Andere benamingen voor een entresolvloer zijn mezzanine, tussenvloer of systeemvloer. We verstaan hieronder een zelfdragende staalconstructie die tussen twee verdiepingen gebouwd wordt.

Een entresol maken bespaart geld

Vergelijkt u het maken van een entresol met een verbouwing of verhuizing, dan zult u al snel zien dat deze oplossing vele malen goedkoper is. De terugverdientijd van een entresolvloer bedraagt slechts twee jaar. Het totaalbedrag van de vloer is afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het materiaalsoort dat gebruik wordt en het draagvermogen en kolomafstanden van de vloer. Al onze verdiepingsvloeren zijn voorzien van een CE-keurmerk, voldoen aan de vastgestelde veiligheidseisen en worden volledig doorberekend. Wij garanderen op deze manier vloeren van topkwaliteit. De vloer is volledig aanpasbaar dankzij ons modulaire systeem. Uitbreiden op een later moment is geen enkel probleem. Gaat u verhuizen of wilt u de vloer verplaatsen? Dat kan! De vloeren zijn gemakkelijk te demonteren.

Laat uw entresol maken door Entresolvloeren.nl

Elke vloer die wij produceren is maatwerk. Wij zorgen ervoor dat de vloer volledig is afgestemd op de wensen van de klant. Zo heeft u de keuze uit verschillende kleuren vloeren, zodat deze aansluit op uw persoonlijke huisstijl. Wij zijn uw betrouwbare partner ten aanzien van het ontwerpen, produceren en monteren van een entresol. Wilt u meer informatie of direct uw entresol laten maken door Entresolvloeren.nl? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij denken graag met u mee om het maximale uit uw bedrijfspand te halen.

Facebooklinkedinyoutube