Wenst u uw beschikbare ruimte te verdubbelen? Dat kan door het plaatsen van een entresolvloer. Bij Entresolvloeren.nl hebben we diverse afmetingen entresol te koop. U kunt met een entresolvloer het maximale rendement uit uw bedrijfspand halen. Met ons unieke systeem is bijna alles mogelijk, van zware belasting tot aan grote overspanningen. Een verbouwing of verhuizing is niet meer nodig dankzij dit modulaire systeem!

Waarom ervoor kiezen om entresol te kopen?

Het plaatsen van een entresolvloer is gemakkelijk, snel en zorgt niet voor veel overlast. Naast het aantrekkelijke feit dat uw geld bespaart, zijn er nog een aantal voordelen die deze vloer met zich meebrengt. We zetten graag een aantal punten voor u op een rijtje:

  • Uitbreidbaar
  • Snelle terugverdientijd
  • Verplaatsbaar
  • Snel extra ruimte
  • Efficiënte benutting van de hoogte

Een entresol is op ieder moment uit te breiden. Nog een verdieping toevoegen of bijvoorbeeld een trap is altijd mogelijk. De terugverdientijd van een verdiepingsvloer bedraagt gemiddeld zo’n 2 jaar. Het is tevens mogelijk de vloer te verplaatsen indien u gaat verhuizen, de vloer is gemakkelijk te demonteren. Wij zijn, dankzij onze voorraad, in staat binnen twee weken onze standaard entresolvloer te leveren. Zelfs in de hoogte kunt u met onze vloeren uw ruimte volledig benutten.

Vraag direct een offerte aan

Onze entresol is te koop in verschillende kleuren. Wij kunnen de vloer overeen laten komen met uw huisstijl. Elke vloer is voorzien van een CE-keurmerk. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Onze vloeren zijn geschikt voor iedere branche en sector, vele tevreden klanten gingen u al voor. Haal ook het maximale rendement uit uw pand en laat kies voor een entresolvloer van Entresolvloeren.nl!

Facebooklinkedinyoutube