Bent u op zoek naar een entresolvloer tegen een aantrekkelijke prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden entresolvloeren aan op onze zogenaamde entresol veiling. Elke vloer is samengesteld uit materialen van Europese producenten, wij garanderen hierdoor de beste kwaliteit. Een entresol is een zelfdragende staalconstructie waarmee u op eenvoudige wijze meer ruimte creëert. U haalt zo het maximale rendement uit uw bedrijfspand.

De voordelen van entresol

Wij beschikken over een grote voorraad entresol, hierdoor bent u verzekerd van een snelle levering. Tevens zijn wij in staat een vloer te leveren die exact aan uw wensen voldoet en kunnen onze vloeren grote overspanningen en belastingen aan. Nog een aantal voordelen van onze entresolvloeren:

  • Snelle terugverdientijd
  • Verplaatsbaar
  • Gemakkelijk en snel extra ruimte
  • Uit te breiden
  • Efficiënt gebruik van uw bedrijfspand

Entresolvloeren zijn voor iedere branche en sector geschikt. Een vloer die aansluit op uw huisstijl? Geen enkel probleem, wij leveren vloeren in veel verschillende kleuren. U kunt een dure verbouwing of verhuizing uitsluiten en kiezen voor een oplossing die u geld bespaart. Wist u dat u een entresolvloer al binnen twee jaar heeft terugverdiend? Ideaal dus!

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze entresol veiling? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u er graag meer over. Wij bieden geen standaardoplossingen, enkel maatwerk. Vertel ons daarom uw wensen en wij komen met een passend voorstel op maat. U kunt er ook voor kiezen geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Verdubbel uw ruimte met een entresolvloer van Entresolvloeren.nl!

Facebooklinkedinyoutube