Is uw organisatie de afgelopen jaren flink gegroeid en is er vraag naar meer ruimte? Wilt u al uw monteurs, productiemensen of andere collega’s een eigen werkplek geven? Of alle voorraad veilig opbergen in het magazijn? Dat kan! Zelfs zonder verbouwing of verhuizing. Door het plaatsen van een entresol creëert u snel en gemakkelijk extra ruimte. Er komt een daadwerkelijke extra verdieping in uw ruimte. Hierdoor kan Entresolvloeren.nl tot wel twee keer zoveel ruimte genereren.

Direct meer ruimte

wij zijn uw partner als u een entresol op maat zoekt. Wij produceren vloeren aan de hand van de wensen van onze klanten. Dit betekent dat wij deze maken naar aanleiding van exact doorgegeven afmetingen en in één of meerdere kleuren naar keuze. Andere voordelen van de entresols van Magazijnvloer.be zijn:

  • Leidingen voor elektra en water zijn verwerkbaar in de vloer
  • De entresol is eenvoudig overal toe te passen
  • De entresol vloer is geschikt voor iedere branche
  • De vloer heeft een eigen draagvermogen van 100 tot wel 3500 kilo per m2
  • De entresol is flexibel, gemakkelijk te demonteren en uit te breiden

Over ons

Wij zijn een producent van entresols die wij online verkopen, zowel in Nederland als in Duitsland en Vlaanderen. Wij hebben door de jaren heen een ruime ervaring opgedaan in alle facetten van dit proces en weten hoe wij u zo goed mogelijk adviseren. Zowel over de gebruikte materialen, de montage van de vloer en het daadwerkelijk gebruik. Neem daarvoor Contact met ons op.

Contact opnemen

Wilt u alle voordelen die een entresol biedt benutten? Plaats dan direct een bestelling bij Entresolvloeren.nl. Liever een vrijblijvende en op maat gemaakte offerte aanvragen? Dat kan via deze website. Wilt u eerst advies of heeft u andere vragen? Neem dan gerust Contact met ons op.

Facebooklinkedinyoutube