Wilt u meer ruimte creëren in uw bedrijfspand maar geen fortuin uitgeven aan een dure verbouwing of verhuizing? Een entresolvloer biedt uitkomst. Hiermee kan gemakkelijk en snel het aantal vierkante meters verdubbeld worden. Bovendien zijn entresolvloer kosten beduidend lager dan een verbouwing. Op deze manier bespaart u veel geld. Een entresolvloer kunt u ook onder andere benamingen zoals tussenvloer, etagevloer, mezzanine en systeemvloer tegenkomen.

Een entresolvloer verdient zichzelf terug

Wanneer u het plaatsen van een entresolvloer vergelijkt met een verhuizing of verbouwing zijn de kosten beduidend lager. De prijs hangt af van diverse factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het materiaalsoort van de vloer. Al onze entresolvloeren zijn voorzien van een CE-keurmerk en voldoen aan de vastgestelde veiligheidsnormen. U bent bij ons verzekerd van de beste kwaliteit. Andere factoren zijn de kolomafstanden en het draagvermogen van de vloer. Voor grote kolomafstanden maken we gebruik van zwaardere kolommen, dit maakt te vloer duurder. Wij kunnen kolomafstanden realiseren tot wel 12 meter. Kortom, hoe kleiner de kolomafstanden, des te voordeliger de entresolvloer. Binnen twee jaar heeft de entresolvloer zich terugverdiend. Het betreft een modulair bouwsysteem. Dit maakt dat de vloer eenvoudig te demonteren is uitgebreid kan worden op een later moment. Wij zorgen er met onze entresolvloer voor dat u elke ruimte optimaal benutten kunt.

Een offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van advies, planning en montage van een entresolvloer? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat een entresolvloer compleet is afgestemd op uw wensen, dat noemen we maatwerk leveren voor iedere klant. Wilt u meer weten over onze entresolvloer kosten? Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij verzekeren u de beste kwaliteit en service van begin- tot eindpunt.

Facebooklinkedinyoutube