Om het maximale uit uw pand te halen kunt u ervoor kiezen een entresolvloer te plaatsen. Hiermee verdubbelt u eenvoudig de beschikbare vierkante meters, zonder verbouwing of nieuwbouw. U kunt een entresolvloer gebruiken voor extra kantoorruimte, werkplaats, showroom of opslagruimte. Bijna alles is mogelijk met de entresolvloeren van Entresolvloeren.com. Dankzij onze grote voorraad zijn wij in staat uw entresolvloer snel te leveren. Bent u benieuwd naar onze scherpe tarieven? Vraag direct een entresolvloer offerte aan.

Waarom kiezen voor een entresolvloer?

Het plaatsen van een entresolvloer gaat snel en zonder overlast. De prijs per vierkante meter ligt stukken lager dan een verbouwing, maar dat is nog niet alles. Er zijn nog een aantal redenen om te kiezen voor een entresolvloer:

  • Op elk moment uit te breiden
  • Snelle terugverdientijd
  • Verplaatsbaar
  • Snel extra ruimte
  • Efficiënte benutting van de hoogte

Entresolvloeren zijn op elk moment uit te breiden. Of u nu een trap wenst te plaatsen of nog een extra verdieping erbij wilt, het is geen enkel probleem. Gemiddeld heeft een entresolvloer zich binnen twee jaar terugverdiend. U gaat verhuizen? De vloer is eenvoudig te demonteren. Ook indien u over een pand beschikt met grote hoogte komt onze entresolvloer goed van pas.

Vraag een offerte aan of neem contact op

Al vele branches hebben wij voorzien van een entresolvloer. Wij zijn door jarenlange ervaring uitgegroeid tot een specialist op het gebied van entresolvloeren. Graag leveren wij maatwerk voor onze klanten. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij denken met u mee hoe dit te realiseren is. Bent u benieuw wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag hier uw entresolvloer offerte aan of neem contact met ons op.

Facebooklinkedinyoutube