Bent u al bekend met entresolvloeren? Dankzij deze staalconstructie kunnen meerdere verdiepingen worden gebouwd en worden uw beschikbare meters verdubbeld. Haal het maximale uit uw kantoorruimte, magazijn of bedrijfspand! Een entresolvloer kunt u ook tegenkomen onder een andere benaming zoals een etagevloer, mezzanine, verdiepingsvloer of tussenvloer. Het grote voordeel is dat een entresolvloer een overspanning tot wel 12 meter aankan. Steeds vaker worden entresolvloeren ingezet in showrooms, warenhuizen en zelfs sportscholen.

Energie besparen dankzij een entresolvloer

Elke entresolvloer is een modulaire constructie. Dit betekent dat het op ieder moment uit te breiden is. Onze entresolvloeren beschikken over een draagvermogen van wel 300 tot 3.500 kilogram per vierkante meter. Door het gebruik van de koudgewalste profielen biedt een entresolvloer vele technische mogelijkheden:

  • HEXA gaten voor doorvoer verlichting/sprinklers, zonder hoogteverlies
  • Tot 43% minder verlichting nodig door gebruik van het weerkaatste licht
  • Tot 11% kostenbesparing door gebruik van uw constructie als kabelgoot
  • Tot 17% besparing op uw schadepost door bescherming van verlichting/sprinklers

Wij leveren maatwerk

Vertel ons uw wensen en wij leveren uw entresolvloer in de kleur die u wilt en met de gewenste overspanning. U heeft hiernaast ook de keuze uit diverse soorten accessoires zoals leuningen, trapwerk, randafwerkingen en kolombescherming. Onze vloeren zijn altijd voorzien van een CE-keurmerk dat is afgegeven door de TüV. Standaardoplossingen doen wij niet aan. Wij leveren maatwerk voor iedere klant. Het grote voordeel van een entresolvloer is dat het geschikt is voor elke sector en branche. Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Facebooklinkedinyoutube