Wij ontwerpen, produceren én monteren entresolvloeren door heel Europa. Andere benamingen die u wellicht tegenkomt voor entresolvloeren zijn: tussenvloeren, etagevloeren, mezzanine en systeemvloeren. Dankzij deze vloer creëert u gemakkelijk meer ruimte in uw magazijn, werkplaats, opslagplaats of kantoor. Dat klinkt ideaal en dat is het ook, u bespaart namelijk geld op deze manier. Wij vertellen u graag wat meer over de prijs en kosten van een entresolvloer.

entresolvloer prijs

Entresolvloeren verdienen zichzelf terug

De kosten die een entresolvloer met zich mee brengt, zijn in zijn totaliteit beduidend lager dan een verbouwing of nieuwbouw. De prijzen van een entresolvloer variëren. Dit heeft te maken met het materiaalsoort dat voor de vloer wordt gebruikt. Elk materiaal heeft een andere prijs. Er is al sprake van flinke prijsverschillen wanneer een vloer wordt gemaakt door een erkend entresolvloeren fabrikant of een “bekende”. Onze entresolvloeren worden volledig doorberekend, zijn voorzien van een CE-kenmerk en voldoen aan de vastgestelde veiligheidseisen. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Belangrijke maatstaven die tevens van invloed zijn op de kosten van een entresolvloer, zijn het draagvermogen van de vloer en de kolomafstanden. Betreft het grote kolomafstanden, dan wordt er gebruik gemaakt van zwaardere kolommen en profielen, wat de vloer duurder maakt. Nolte kan gelukkig kolomafstanden realiseren tot wel 13 meter. In theorie geldt: hoe kleiner de kolomafstanden, des te voordeliger de entresolvloer. De terugverdientijd van een entresolvloer bedraagt gemiddeld 2 jaar, in sommige gevallen slechts 16 maanden. Dit maakt het, in vergelijking met een verbouwing of nieuwbouw, vele malen goedkoper. Onze entresolvloeren zijn een modulair bouwsysteem. Later uitbreiden of een extra trap toevoegen is dus geen enkel probleem. Ook wanneer u beschikt over een hoge ruimte zorgen wij ervoor dat u deze optimaal kunt benutten.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Wij zijn uw betrouwbare partner ten aanzien van advies, ontwerp, planning en montage van een entresolvloer. Onze entresolvloeren zijn volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen. Wij leveren maatwerk voor iedere klant. Wilt u meer informatie over de prijs en kosten van een entresolvloer? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Onze medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen. Bij ons bent u verzekerd van de beste service van begin tot eind.

Facebooklinkedinyoutube