Vaak krijgen wij de vraag of er voor het plaatsen van een entresolvloer een entresolvloer vergunning nodig is. Wij vertellen u hier graag meer over. Om te beginnen lichten we toe waarvoor een entresolvloer precies geschikt is. Heeft u een magazijn, bedrijfspand of kantoor waar u graag uw beschikbare ruimte wilt verdubbelen? Een entresolvloer biedt dan uitkomst. Dankzij deze staalconstructie kunnen verdiepingen worden gerealiseerd. Zo hoeft u niet onnodig veel geld uit te geven aan een verbouwing of zelfs verhuizing en haalt u toch het maximale rendement uit uw pand.

Wanneer heeft u een entresolvloer vergunning nodig

In sommige gevallen kan het zijn dat er een vergunning nodig is voordat er een entresolvloer geplaatst kan worden. Dit is nodig wanneer:

  • De entresolvloer hoger dan 3 meter is
  • De entresolvloer over een verdiepingsvloer of loopbrug beschikt hoger dan 3 meter.

U kunt naast een bouwvergunning ook nog andere vergunningen nodig hebben, zoals een kapvergunning, milieuvergunning of sloopvergunning. Neem eerst contact op met uw gemeente. Zij kunnen u vertellen aan welke eisen u dient te voldoen. Tevens is het raadzaam om uw bouwplannen te controleren en te kijken of ze overeenkomen met de eisen van het Bouwbesluit. U kunt een bouwadviseur hier meer over vragen.

Wilt u meer weten?

Wij zijn een specialist in het ontwerpen, produceren en monteren van entresolvloeren. Kies nu ook voor betaalbare extra vierkante meters, zonder grote verbouwing of verhuizing. Heeft u nog vragen over het plaatsen van een entresolvloer of een entresolvloer vergunning? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Facebooklinkedinyoutube