Zit u om ruimte verlegen? Een entresolvloer biedt uitkomst. Dankzij deze extra tussenverdieping kunt u gemakkelijk uw beschikbare meters verdubbelen. Voor elke ruimte kunnen wij entresolvloeren laten bouwen. De constructie die wij gebruiken is zeer flexibel en kan in elk gewenst formaat geleverd worden. Wij ontwerpen, produceren en plaatsen een entresolvloer voor u. Vertel ons uw wensen en wij gaan voor u aan de slag. Doordat onze entresolvloeren een vrijstaande uitvoering is, zal uw gebouwconstructie niet extra belast worden en zijn er geen extra voorzieningen nodig.

Wat kost het om een entresolvloer te laten bouwen?

De kosten die een entresolvloer met zich meebrengt zijn beduidend lager dan een verbouwing of zelfs verhuizing. Het totale kostenplaatje is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het materiaal waarvan de entresolvloer gemaakt is. Ook de kolomafstanden en het draagvermogen van de vloer spelen een belangrijke rol. Heeft u grote kolomafstanden nodig? dan wordt de vloer duurder. De entresolvloeren van Entresolvloeren.nl zijn altijd voorzien van een CE-keurmerk en voldoen aan alle veiligheidseisen. Dankzij ons modulaire systeem zijn de entresolvloeren op elk moment gemakkelijk uit te breiden of te demonteren. Wist u trouwens dat een entresolvloer zich binnen twee jaar al heeft terugverdiend? Met onze entresolvloeren benut u uw beschikbare ruimte optimaal.

Direct uw entresolvloeren laten bouwen door Entresolvloeren.nl?

Dat kan! Neem contact met ons op door te bellen of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Vertel ons uw wensen en wij gaan voor u aan de slag. Elke entresolvloer die wij bouwen is maatwerk. U kunt kiezen uit diverse kleuren vloeren om deze aan te laten sluiten bij uw huisstijl. Wacht niet langer en haal het maximale rendement uit uw magazijn, kantoor of bedrijfspand en laat een entresolvloer bouwen. Wij regelen het graag voor u.

Facebooklinkedinyoutube