Meer ruimte zonder verbouwing of verhuizing? Dat kan dankzij een entresolvloer. Het wordt ook wel een tussenvloer, verdiepingsvloer of etagevloer genoemd. Internationaal komt vaak de term mezzanine voorbij. Het zijn allemaal benamingen voor hetzelfde, namelijk een zelfdragende constructie die geplaatst wordt tussen twee etagevloeren. Wij hebben entresolvloeren te koop in elke afmeting die u maar wenst. U kunt zelfs kiezen uit diverse kleuren, zodat de entresolvloer volledig aansluit op uw interieur. In Nederland produceren wij onze entresolvloeren en leveren deze door heel Europa.

De technische mogelijkheden van een entresolvloer

Onze entresolvloeren zijn flexibel. Uitbreiden op ieder gewenst moment is mogelijk. Het draagvermogen van de vloer kan oplopen tot 3.500 kg per m2 en er zijn overspanningen mogelijk tot wel 12 meter. Een entresolvloer biedt vele technische mogelijkheden:

  • HEXA gaten voor doorvoer verlichting/sprinklers, zonder hoogteverlies
  • Tot 43% minder verlichting nodig door gebruik van het weerkaatste licht
  • Tot 11% kostenbesparing door gebruik van uw constructie als kabelgoot
  • Tot 17% besparing op uw schadepost door bescherming van verlichting en sprinklers.

Dankzij onze verschillende profielen in het assortiment, kunnen wij altijd de juiste entresolvloer voor u ontwerpen. Zo hebben dichte profielen bijvoorbeeld het voordeel dat ze goedkoper zijn en vaak een paar procent sterker. Ook beschikken we over warmgewalste profielen voor grote vloerbelasting en grote overspanningen.

Geschikt voor iedere branche

Het grote voordeel van de entresolvloeren die te koop zijn bij ons is dat ze voor iedere branche en sector geschikt zijn. U komt onze vloeren tegen in kantoren, magazijnen, sportscholen en loodsen. Als geen ander snappen we dat elke situatie uniek is. Entresolvloeren.nl levert daarom maatwerk voor iedere klant. Bij ons zit u niet vast aan standaardoplossingen. Entresolvloer nodig? Bel of mail ons gerust!

Facebooklinkedinyoutube