Bent u op zoek naar een veilige constructie om ruimte te creëren? Zoekt u extra ruimte voor uw nog niet verkochte voorraad, gereedschappen of een eigen werkplaats voor uw collega’s? Met etagevloeren creëert u snel en gemakkelijk extra inpandige ruimte waar u dat nodig heeft. De constructies van Entresolvloeren.nl zijn geschikt voor organisaties uit iedere branche, omdat het systeem overal eenvoudig toepasbaar is. De meest geschikte etagevloer vindt u dan ook bij Etagevloeren.nl.

Het gemak van een etagevloer

Met een etagevloer, ook wel entresol of entresolvloer genoemd, van Etagevloeren.nl creëert u extra ruimte. Een etagevloer gebruiken geeft ook deze gemakken:

  • U hoeft geen grote verbouwing of verhuizing te plannen;
  • U past de etagevloer zelf aan, deze wordt op maat gemaakt;
  • Leidingen voor elektra en water zijn verwerkbaar in de vloer
  • De vloer heeft een uniek draagvermogen van 100 tot 3500 kilo per m2
  • De vloer is gemakkelijk te demonteren of uit te breiden.

Over Entresolvloeren.nl

Entresolvloeren.nl is zowel producent als verkoper van etagevloeren, ook wel mezzanines of tussenvloeren genoemd. Wij hebben een ruime ervaring en expertise op het gebied van etagevloeren. Deze hebben wij verkregen door ontwikkelen, produceren en adviseren. Hierdoor weten wij hoe wij onze klanten het best van dienst zijn: onze adviseurs gaan daar graag met u over in gesprek. Neem daarvoor Contact met ons op.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in de voordelen die een etagevloer uw organisatie biedt? Of heeft u een vraag of opmerking over onze vloeren voor één van onze adviseurs? Neem dan gerust Contact met ons op. Wilt u direct een bestelling plaatsen? Dat doet u op deze website.

Facebooklinkedinyoutube