Zoekt u extra ruimte om te werken of voorraden en gereedschappen op te slaan? Wilt u gebruik maken met de beste manier om extra ruimte te creëren in uw huidige gebouw? Maak dan kennis met de mogelijkheden van magazijnvloeren! Met een magazijnvloer
realiseert u net zoveel ruimte als dat u wilt en uw huidige gebouw aankan. De vloeren van Entresolvloeren.nl zijn eenvoudig en op diverse locaties te gebruiken. Onze constructies zijn dan ook toe te passen in vele vakgebieden.

Gespecialiseerd adviseur

Wij hebben een grote kennis opgedaan als het gaat om magazijnvloeren en de achterliggende constructie. Wij ontwerpen, ontwikkelen, produceren onze eigen vloeren aan de hand van de wensen van onze klanten. Daar zijn wij in gespecialiseerd en dit is al jaren onze werkwijze. Door dit proces weten wij ook hoe wij u het best van advies voorzien met betrekking tot entresolvloeren. Onze gespecialiseerde adviseurs staan u bij bij alle vragen over de juiste afmetingen, materialen en meer.

De voordelen van de magazijnvloer

Met een magazijnvloer behaalt u gemakkelijker het maximale rendement uit uw magazijn of ander gebouw. Immers, er kan een extra verdieping gerealiseerd worden. Een entresol in uw magazijn plaatsen heeft ook deze voordelen:

  • De vloer wordt naar wens gemaakt en is aanpasbaar
  • Een verhuizing of verbouwing is niet langer nodig
  • Leidingen voor elektra en water zijn te plaatsen in de vloer
  • Een draagvermogen van 100 tot 3500 kilo per m2
  • De vloer is eenvoudig en zelfstandig te demonteren of uit te breiden

Contact opnemen

Maakt u binnenkort gebruik van bovenstaande voordelen? Plaats dan een bestelling voor een op maat gemaakte magazijnvloer. Een bestelling plaatsen kan op deze website of met (telefonische) ondersteuning van onze adviseurs. Klik hier om Contact met hen op te nemen.

Facebooklinkedinyoutube