Zoekt u nieuwe mogelijkheden om ruimte te creëren in uw huidige pand? Wilt u het aantal te gebruiken vierkante meters in uw magazijn, werkplaats, woning of kantoor vergroten? Kies dan voor een mezzanine van Entresolvloeren.nl. Een mezzanine is een constructie die het mogelijk maakt om meer ruimte te scheppen in uw huidige gebouw. Met een mezzanine, ook wel entresolvloer genoemd, benut u alle ruimte en hoeft u geen vierkante meters meer te verliezen.

Voordelen benutten

Een etagevloer van Mezzanine.nl in uw magazijn plaatsen is een gemakkelijk manier om extra ruimte in uw kantoor of showroom te creëren. Met een etagevloer in uw magazijn kunt u nóg meer voordelen benutten:

  • Biedt ruimte voor leidingen voor elektra en water
  • De mezzanine is op maat gemaakt en passend binnen uw ruimtes
  • De entresolvloer is gemakkelijk te demonteren of uit te breiden
  • Heeft een draagvermogen van zo’n 100 tot 3500 kilo per m2
  • Voorkomt een onnodige verbouwing of verhuizing

Over Entresolvloeren.nl

Wij zijn zowel fabrikant als verkoper van mezzanines. Onze medewerkers hebben allen kennis over een specifiek gedeelte van het ontwerpen, produceren, opbouwen of het plegen van het nodige onderhoud aan de mezzanine. Wij werken hard om u als klant de beste oplossing voor uw ruimteprobleem te bieden. Daarvoor werken wij in teamverband samen. Immers, verenigde kracht brengt ons allen verder. Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek over materialen, afmetingen, kleuren en meer. Zo beantwoorden wij ook al uw vragen.

Een antwoord op al uw vragen

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die een mezzanine uw organisatie te bieden heeft? Lees dan verder op deze website. Is iets nog niet helemaal duidelijk? Neem Contact op met onze adviseurs voor een antwoord op al uw vragen.

Facebooklinkedinyoutube