Bent op zoek naar een goede investering die ertoe leidt dat u extra ruimte creëert in uw huidige gebouw? Wilt u gereedschappen veilig opbergen, uw medewerkers een eigen werkplek geven en alle voorraad opslaan? Kies dan voor een handige tussenvloer van Entresolvloeren.nl. Met tussenvloeren, ook wel entresolvloer genoemd, maakt u extra inpandige ruimte mogelijk. Onze constructies bieden tot wel twee keer zoveel ruimte. Hierdoor benut u uw kantoor, magazijn of ander gebouw eindelijk in zijn geheel.

Een tussenvloer gebruiken

Een tussenvloer van Entresolvloeren.nl gebruiken biedt vele voordelen, zoals:

  • Een verhuizing of grote verbouwing is niet langer nodig
  • De vloer is aan te passen aan uw ruimte en wordt op maat gemaakt
  • Iedere entresol heeft een eigen draagvermogen van 300 tot wel 2500 kilo per m2
  • Leidingen voor elektra en water worden verwerkt en
  • De tussenvloer is eenvoudig te demonteren en/of uit te breiden

Producent en verkoper

Entresolvloeren.nl is zowel producent als verkoper van tussenvloeren. Wij zijn actief in Nederland, Duitsland en Vlaanderen en hebben organisaties in vele branches van extra ruimte voorzien. Door onze jarenlange ervaring in produceren en adviseren, weten wij hoe wij iedere vraag moeten beantwoorden. Neem Contact met ons op voor een antwoord op uw vraag.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in de voordelen die een op maat gemaakte tussenvloer biedt? Wilt u een bestelling plaatsen voor extra ruimte in uw magazijn, opslagruimte of waar dan ook? Dat doet u op deze website. Heeft u een vraag of opmerking over de entresolvloer? Neem dan Contact met ons op. Onze adviseurs zijn u graag van dienst.

Facebooklinkedinyoutube