Bent u op zoek naar een extra manier om ruimte te creëren voor al uw medewerkers, producten en nog te gebruiken grondstoffen? Met een verdiepingsvloer creëert u snel en gemakkelijk extra inpandige ruimte in uw kantoor, magazijn of werkplaats. De vloer vormt een daadwerkelijke verdieping in uw magazijn of andere ruimte. Onze constructies zijn toepasbaar in iedere branche en sector. Dit komt doordat ons systeem eenvoudig toepasbaar is. Lees meer over het gemak van de verdiepingsvloer, ook bekend als de entresol.

Over ons

Entresolvloeren.nl is zowel producent als aanbieder van verdiepingsvloeren voor vele opdrachtgevers. Wij hebben een ruime ervaring en grote ervaring met betrekking tot entresols opgedaan. Wij ontwerpen, produceren, ontwikkelen en verkopen deze vloeren. Met onze entresols verkrijgen onze klanten extra mogelijkheden in hun eigen ruimte. Afhankelijk van uw gebouw, is het zelfs mogelijk om het aantal te gebruiken vierkante meters te verdubbelen. De grootte van deze verdieping is dan ook variabel.

Een verdiepingsvloer in uw magazijn

Verdiepingsvloeren worden veelal gebruikt in magazijnen, omdat deze opslaan gemakkelijker maken. Echter biedt een op maat gemaakt entresolvloer ook andere mogelijkheden en is deze op veel meer plaatsen op te bouwen. Andere voordelen van de constructies zijn:

  • Een verbouwing of verhuizing is niet langer nodig;
  • De verdiepingsvloer is aan te passen en wordt op maat gemaakt;
  • De vloer heeft een eigen draagvermogen van wel 100 tot 3500 kilo per m2
  • Leidingen voor elektra en water zijn te verwerken in de verdiepingsvloer
  • De vloer is eenvoudig te demonteren of uit te breiden
  • Hierdoor is onze entresol flexibel te gebruiken

Contact opnemen met Entresolvloeren.nl

Wilt u de voordelen die een verdiepingsvloer biedt zelf ervaren? Wilt u direct een eigen bestelling plaatsen? Dat doet u op deze website. Heeft u een vraag of opmerking over entresols voor één van onze adviseurs? Neem dan gerust Contact met ons op. Doe dat ook als u een vrijblijvende offerte wenst.

Facebooklinkedinyoutube