Dit is een zelfdragende staalconstructie die uit meerdere verdiepingen gebouwd kan worden. Op deze manier kan er in elk kantoor, bedrijfspand of magazijn meer ruimte worden gecreëerd. Dankzij de vloer ontstaan er meerdere verdiepingen. Andere benamingen voor een entresolvloer zijn verdiepingsvloer, etagevloer, mezzanine en tussenvloer. We zien het gebruik van entresolvloeren ook steeds vaker terug voor de inrichting van sportscholen, warenhuizen en showrooms.

Bespaar energie dankzij een entresolvloer

Onze entresolvloer is een flexibel, modulair systeem. Het beschikt over een draagvermogen van 300 tot 2.5000 kilogram per vierkante meter, met een overspanning tot 12 meter. Een entresolvloer biedt veel technische mogelijkheden door het gebruik van de unieke koudgewalste profielen:

  • HEXA gaten voor doorvoer verlichting/sprinklers, zonder hoogteverlies
  • Tot 43% minder verlichting nodig door gebruik van het weerkaatste licht
  • Tot 11% kostenbesparing door gebruik van uw constructie als kabelgoot
  • Tot 17% besparing op uw schadepost door bescherming van verlichting/sprinklers

Verdubbel uw ruimte

Iedere entresolvloer kan exact naar wens geproduceerd en geplaatst worden. Onze vloeren zijn altijd voorzien van een CE-keurmerk dat is afgegeven door de TüV. Een entresolvloer zorgt voor een verdubbeling van uw beschikbare vierkante meters. De vloer op een later tijdstip uitbreiden of demonteren is geen enkel probleem. De vloer blijft zijn kracht en stevigheid behouden. Een ander voordeel is dat een entresolvloer geschikt is voor elke branche en sector. Tevens heeft u de keuze uit vele soorten accessoires zoals trapwerk, leuningen, randafwerking en kolombescherming. Een entresolvloer is verkrijgbaar in diverse kleuren, zo weet u zeker dat de vloer aansluit bij uw huisstijl. Hopelijk hebben wij met al deze informatie antwoord gegeven op de vraag: Wat is een entresolvloer? Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.

Facebooklinkedinyoutube